top of page

Het aanbod
Omgaan met chronische vermoeidheid, ziekte & pijn

Pink Minimal 3d Ebook Mockup Instagram Post(3).png

Groeitraject

Wijs leven

Jezelf en je leven

weer terugkrijgen.

Drie maanden,

online.

Soon.jpg

Boek
Levend verlies

Omgaan met rouw en verlies bij chronische vermoeidheiziekte en pijn.

8.png

Online
workshops

Korte workshops rond verschillende thema's zoals rouw, zelfbeeld en acceptatie.

IMG_20190702_131701-01[6159].jpeg

Individuele
begeleiding

Psychotherapie

in de praktijk

of online.

​​

Reviews

"Ik heb alleen maar positieve feedback, alles was een meerwaarde, ik voel dat ik een deurtje heb geopend, die al beetje op een kiertje stond, maar nu komt er veel meer licht binnen en positieve energie"

Fien

"Deze cursus boetseert mijn karakter, geeft nieuwe vorm aan mijn gedachten, doet relativeren, helpt mij te aanvaarden en andere accenten te leggen …  en dit met de hulp van jouw vaardigheid, Tine, waarvoor oprecht dank.."

Annet

"Het meest fijne vond ik de groeiggroep: de herkenbaarheid, steun. Ik voelde me begrepen en niet alleen. (...) Ik durf nu ook eerlijker te communiceren over mijn klachten met mijn omgeving en voel minder schuld en schaamte."

Thaïs

"Ik neem een beetje meer mildheid en compassie mee voor mezelf. Een meer heldere, eerlijke kijk op mijn klachten. Ik durf wat eerlijker ernaar te kijken en er liever voor te zijn."

Nora

Op ontdekking

Wil je graag al even op ontdekking?

  • Snuister dan eens rond op de blogpagina waar je verschillende artikels vindt met praktische tips en achtergrondinformatie omtrent het omgaan met chronische ziekte en vermoeidheid.

  • Of misschien wil je graag aan de slag met meditatieoefeningen? Via deze link vind je enkele van mijn favoriete meditaties.

bottom of page