top of page

Van uitgeput en overprikkeld naar meer innerlijke rust en energie

Je zenuwstelsel als sleutel tot welzijn
en herstel bij chronische ziekte.

Veel mensen die chronisch ziek zijn,

zitten vast in een staat van overleven.

 

Je voelt je leeg en uitgeput, en tegelijk lukt het niet om je te ontspannen. Als je rust in je bed of op de bank, blijft je hoofd ononderbroken malen. Je hoofd voelt mistig en je kan niet helder nadenken. Je slaapt onrustig. Je voelt je afgesloten, kan moeilijk verbinding maken met anderen.

Op je weg naar heling is leren hoe je je zenuwstelsel in een staat van rust en veiligheid kan brengen een essentieel puzzelstukje.

 

Dit is de sleutel tot

  • Meer energie

  • Meer rust in je hoofd

  • Je beter kunnen concentreren en helder denken.

  • Sneller herstel na inspanning

  • Meer genieten van je leven

... ook mét je ziekte.

In deze korte training leer je meer over de link tussen je klachten en de staat van je zenuwstelsel en hoé jouw zenuwstelsel jou kan helpen om je welzijn en herstel te bevorderen.

webinarafbeedling

Je kan het eerste webinar NU meteen bekijken. Vul hieronder je e-mail adres in en dan ontvang je meteen de link.

En er is méér goed nieuws want naast dit webinar ontvang je vijf opvolg-e-mails met onder andere een video met heerlijke regulerende oefeningen én tips om ontspanning te brengen in je zenuwstelsel. Hou zeker je spam ook in de gaten!

Bekijk het webinar

grats webinar

Over mij

Mijn naam is Tine Van Ingelgem. Ik ben werkzaam als psycholoog en psychotherapeut en heb een bijzondere voorliefde voor meditatie, yoga, zingeving en zelfcompassie.

Tevens ben ik opgeleid als hartcoherentiecoach, mindfulnesstrainer, yogadocent en verdiepte me in de polyvagaaltheorie en verliesbegeleiding.

Ik leef zelf al een hele tijd met een chronische aandoening, die me op een lange, innerlijke reis bracht op zoek naar transformatie, heel-wording en herstel.

Onderweg ontdekte ik krachtige methoden en waardevolle wijsheden die ik via De kunst van het ziek zijn met jou wil delen, zodat ook jij je leven met chronische ziekte kan leiden in de plaats van lijden.

bottom of page