top of page

"De cursus is een sleutel die eigenlijk in het slot zit, ik hoef  deze alleen maar om te draaien om de deur naar een ‘andere’wereld te openen.Je reikt mij een vergrootglas aan, Tine, waarbij ik diep verborgen zaken naar boven kon halen. Je uitstraling en rust is helend. Ik weet nu dat ik de regisseur ben van mijn eigen emoties, dat ik verantwoordelijk ben voor hoe ik mijn tijd indeel, zelfs voor het ‘herzien’ van mijn zelfbeeld."

- Annet

"Ik heb alleen maar positieve feedback, alles was een meerwaarde. Ik voel dat ik een deurtje heb geopend, dat al beetje op een kiertje stond, maar nu komt er veel meer licht en positieve energie binnen. Ik was heel erg zoekende en mezelf kwijt, ook een serieuze terugval gehad en wat ben ik zo blij dat ik aan dit traject begonnen ben."

- Fien

" Het groeitraject reikt waardevolle puzzelstukken om jouw levenspuzzel aan te leggen. Het is stilstaan en groeien tegelijk.

Met haar deskundigheid en opleiding, persoonlijke ervaring, structuur, belezenheid, zachtheid, … ben je bij Tine in erg goede handen!

 

Herkenning en erkenning kenmerken dit prachtige traject."

 

- Ines

"Als een wijze vriendin/ wandelaarster nam je mij aan de hand en durfde ik sommige gebieden te exploreren omdat jij jouw ervaring al gedeeld had.

Voor mij ligt daar ook echt de kracht van jouw cursus: het delen van eigen ervaringen gecombineerd met de theorie."

- Nora

"Ik was nog nooit deel van een groep lotgenoten, wat een meerwaarde bleek. Ik vond herkenning en erkenning. Ik kon vrijer reflecteren over zaken die in een andere context nog al te vaak verzwegen werden onder een laagje schaamte en schuld. En het gaf me een boost om die openheid ook meer naar buiten te laten stromen vanuit een dieper gevoel dat ik er mag zijn."

- Lieve

"Het 3 maanden groei traject van Tine heeft mij diepere inzichten gegeven op allerlei vlakken. Verschillende technieken worden aangeleerd om je bewustzijn naar boven te halen. Alsook door de bijdrage van anderen in hun eigen proces, heb ik veel van kunnen leren. Kortom, het is een veelzijdig traject waarin Tine je op ieders tempo meeneemt naar een dieper bewustzijn en innerlijke groei opweg naar een beter welzijn! "

- Jana

Deelnemers aan het woord

Wijs leven met chronische vermoeidheid, ziekte & pijn

bottom of page