top of page

Wijs leven met chronische vermoeidheid, ziekte & pijn

Online groeitrajecten

Je leeft met chronische ziekte, vermoeidheid of pijn en je wilt weer grip krijgen op je leven en voluit kunnen leven mét je ziekte.

Het pad van "Wijs leven met chronische ziekte" wijst jou de weg! Het aanbod bestaat uit drie aparte online groeitrajecten. Ze behandelen drie essentiële ingrediënten op je weg naar heling: balans in je zenuwstelsel, aanvaarding & nieuwe betekenis, en omgaan met veranderende relaties. Elk van deze trajecten bestaat uit online video-lessen die je kan volgen op je eigen tempo.

 

Je kan elk traject apart volgen - afgestemd op wat jij nu nodig hebt.

Untitled design(3).png

Groeitraject

BALANS IN JE

ZENUWSTELSEL

Je zenuwstelsel als sleutel tot welzijn en herstel. Rust en balans brengen in je systeem.

Start 9 september

13.jpg

Groeitraject

AANVAARDING &

NIEUWE BETEKENIS


Omgaan met rouw en verlies. Aanvaarding. Ontdekken van nieuwe betekenis en doelen.

Data volgen

12.jpg

Groeitraject

RELATIES &

COMMUNICATIE

Omgaan met veranderende relaties, onbegrip, schuldgevoel, eenzaamheid.

Data volgen

Blijf op de hoogte van het aanbod

Deelnemers aan het woord

"De cursus is een sleutel die eigenlijk in het slot zit, ik hoef  deze alleen maar om te draaien om de deur naar een ‘andere’wereld te openen.Je reikt mij een vergrootglas aan, Tine, waarbij ik diep verborgen zaken naar boven kon halen. Je uitstraling en rust is helend. Ik weet nu dat ik de regisseur ben van mijn eigen emoties, dat ik verantwoordelijk ben voor hoe ik mijn tijd indeel, zelfs voor het ‘herzien’ van mijn zelfbeeld."

- Annet

"Ik heb alleen maar positieve feedback, alles was een meerwaarde. Ik voel dat ik een deurtje heb geopend, dat al beetje op een kiertje stond, maar nu komt er veel meer licht en positieve energie binnen. Ik was heel erg zoekende en mezelf kwijt, ook een serieuze terugval gehad en wat ben ik zo blij dat ik aan dit traject begonnen ben."

- Fien

"Dankjewel Tine, voor je wijsheid, je zachtheid en je betrokkenheid. Ik vond de reeks ontzettend goed gegeven, ook de oefeningen en reflecties tussendoor in de groeigroep. Ik heb al mooie stappen gezet in het accepteren van mijn ziekte én in mijn herstel. Morgen begin ik, na jaaaaren thuiszitten, met vrijwilligerswerk waar ik één van mijn hobby's mag doen (tuinieren) met gelijkgestemden."

- Jeanine

" Het groeitraject reikt waardevolle puzzelstukken om jouw levenspuzzel aan te leggen. Het is stilstaan en groeien tegelijk.

Met haar deskundigheid en opleiding, persoonlijke ervaring, structuur, belezenheid, zachtheid, … ben je bij Tine in erg goede handen!

 

Herkenning en erkenning kenmerken dit prachtige traject."

 

- Ines

"Het is een absolute aanrader voor iedereen die zich verloren of onbegrepen voelt in het leven met chronische ziekte. Het groepsgevoel zorgt voor een zelfvertrouwen boost en de cursus helpt je onmiddellijk op weg. Het groeitraject heeft de kloof tussen mij en de wereld een stuk kleiner gemaakt. Bedankt!"

- Amy

"Ontzettend bedankt Tine voor de energie die je hebt gestoken om ons te begeleiden op ons pad naar mooie unieke vlinder. Lieve lotgenoten, bedankt om zo open jullie struggles van het rupsenleven te delen. Ik heb er veel aan gehad en weet nu dat mijn gevoelens helemaal normaal zijn en dat het oké is."

- Nele

"Ik was nog nooit deel van een groep lotgenoten, wat een meerwaarde bleek. Ik vond herkenning en erkenning. Ik kon vrijer reflecteren over zaken die in een andere context nog al te vaak verzwegen werden onder een laagje schaamte en schuld. En het gaf me een boost om die openheid ook meer naar buiten te laten stromen vanuit een dieper gevoel dat ik er mag zijn."

- Lieve

"Het 3 maanden groei traject van Tine heeft mij diepere inzichten gegeven op allerlei vlakken. Verschillende technieken worden aangeleerd om je bewustzijn naar boven te halen. Alsook door de bijdrage van anderen in hun eigen proces, heb ik veel van kunnen leren. Kortom, het is een veelzijdig traject waarin Tine je op ieders tempo meeneemt naar een dieper bewustzijn en innerlijke groei opweg naar een beter welzijn! "

- Jana

"Zo ontzettend waardevol. En zeker omdat jij dit voorleeft en deelt. Een hele goede workshopreeks. Het proces dat werd in gang gezet is diepgaand en helend. En vooral dankzij de fijne zachte bedding en uitwisseling die je rondom creëert met de lotgenoten-Whatsappgroep. "

- Dominique

bottom of page