top of page

Workshop
Nieuwe zin en betekenis ontdekken (in je leven met chronische ziekte)

Je hebt al heel wat medische behandelingen geprobeerd, met wisselend resultaat. Op een bepaald moment begrijp je dat je vermoeidheid, ziekte en pijn nog een hele tijd met je mee zal wandelen. Niet alleen je lichaam is veranderd, maar ook je relaties, je werk, daginvulling lijden eronder. Je lijdt er ook psychisch onder en voelt je misschien leeg, moedeloos, prikkelbaar, onder meer omdat je minder energie hebt om die dingen te doen die je voeden en opladen.

Je komt tot het besef dat je leven niet meer hetzelfde zal zijn en je te leven hebt mét je ziekte. Maar hoe doé je dat? Hoe kan je bewegen van overleven naar léven op een manier die voor jou voldoening en vreugde schenkt?

In deze infosessie ontdek je hoe je je leven op een waardevolle, zinvolle manier kan invullen mét je ziekte. Hoe je leven méér kan zijn dan enkel ziek-zijn en je je plaats weer kan innemen in de samenleving. Hoe je weer voeling kan krijgen met al het moois dat jij bent ook mét je ziekte.

Voor wie?

Voor iedereen die leeft met een chronische, fysieke aandoening en daardoor een beperkte bewegingsvrijheid in het leven ervaart.

Wat mag je verwachten?

  • Je krijgt voeling met datgene wat jouw leven waardevol maakt en hoe je dit meer in je leven kan uitnodigen.

  • Je krijgt dieper voeling met wié je bent en wat je te bieden hebt, ook met je ziekte.

  • Je opent je naar de toekomst en formuleert nieuwe doelen, afgestemd op jouw mogelijkheden en verlangens.

Organisator: Samana Provincie Oost-Vlaanderen

2.jpg

ONLINE workshop

​Datum: 6 juni 2023 14h-16h

Prijs: 5 euro.

bottom of page