top of page

Boek

"Dit is waarom we lezen en boeken opzoeken op moeilijke momenten:

het vinden van woorden voor wat we reeds weten."

- A. Miguel

afbeelding boek tot rust komen

Tot rust komen in hoofd, hart & leven

Tot rust komen is een boek ontstaan uit mijn eigen zoektocht naar balans, heling en diepgang in mijn leven met chronische vermoeidheid.


Een boek dat je meeneemt doorheen verschillende puzzelstukjes die je kunnen helpen om meer balans te vinden, om te gaan met stress en weer thuis te komen bij jezelf: mildheid, zelfzorg, liefde, loslaten, wijs denken, ademhaling en hartcoherentie, mindfulness en yoga.


Een persoonlijk verhaal waarin ik je meeneem in mijn eigen ervaringen.


Een boek om te lezen, maar ook om te doorleven en beleven aan de hand van geleide oefeningen, meditaties  en tal van concrete tips.

Kostprijs: 24,95 euro.

Dit boek lezen is voor iedereen een verrijking, maar zeker als je te maken hebt met stress, negativiteit, een laag zelfbeeld... Zoveel geleerd door dit te lezen en de audiobestanden zijn de max!

- Bart

Lezers aan het woord

Een absolute aanrader. Een boek waar je innerlijke rust uithaalt. De audio-bestanden zijn gratis downloadbaar en dus altijd en overal toe te passen. Heeft me goed geholpen en helpt me nog steeds want heb het boek nog niet uit.

- Kathya

Een super boek omdat het zo herkenbaar is en persoonlijkgeschreven. Geen droge theorie, maar meespelend geschreven en toch heb ik er veel van geleerd.

- Linda

Liever op een andere manier aan de slag?

  • Neem een kijkje bij het aanbod.

  • Neem een kijkje op de blogpagina waar je artikels vindt met praktische tips, oefeningen en achtergrondinformatie omtrent het omgaan met chronische vermoeidheid, ziekte en pijn.

  • Neem een kijkje bij de downloads en beluister enkele van mijn favoriete meditaties.

bottom of page